Rådvill og bekymret for mamma / Pårørende / Forum / Forside

Rådvill og bekymret for mamma / Pårørende / Forum

Tilbake: Pårørende. Om forumet. Forum. Rådvill og bekymret for mamma. april 7 2016 – 22:09 det er nok dems måte å takle ting på, det er nå veldig vanlig, desverre.. Men du må ta et valg, Jeg valgte å kutte all kontakt fordi jeg ble utbrendt og depremert. Man får ikke hjulpet til om dem ikke vil ha den hjelpen. det er synd, men

Pårørende / Forum / Forside – sidetmedord.no

Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. Rådvill og bekymret for mamma. 3 april 7 2016 Isabelle2 Psykisk syk selv og pårørende…

Mamma kom full på jobben min – Barn og familie

Er virkelig helt rådvill og veldig flau over å dra på jobb nå 4. Del dette innlegget. Lenke til innlegg Vet ikke helt hva, men du må sette ned foten. Kanskje noen her inne vet hvordan det er med pårørende, kanskje du kan ringe et sted og få tips. Men sånn kan du ikke ha det lengre. Barn og familie ; Mamma kom full på jobben

Min egen familie ødelegger livet mitt Nov 27, 2017
Mamma drikker – Barn og familie Sep 21, 2017
Mamma er kronisk syk og jeg er Aug 03, 2017
Barnevern og psykisk syk mor.

See more results

Å være pårørende til unge med rusavhengighet – YouTube

Apr 28, 2018 · (sett 120.000 ganger direkte på Facebook) Marianne har en sønn som er rusavhengig. Her forteller hun hvordan pårørende ofte opplever lite empati og …

Statistik om brystkræft hos mænd – Kræftens Bekæmpelse

Forside: Forebyg kræft Online forum for patienter og pårørende Hvis du bliver bekymret over de tal, du lige har læst, er det en god idé at tale med din læge eller sygeplejerske om netop din situation – for tallene her er gennemsnitlige tal og siger ikke noget præcist om den enkelte. Du er også altid velkommen til at ringe til

Lillesøsteren min har fått kreft – Anonymforum – Skravle

Forside ; Fellesforum ; Anonymforum – Skravle ; Jeg har alltid hatt et ekstra sterkt bånd til henne, da mamma var mye borte og jeg hadde mye ansvar for henne gjennom hele oppveksten. Jeg er så rådvill og redd! Husk at du som pårørende også kan ta kontakt med kreftforeningen om du trenger noen å snakke med, har spørsmål å

Hudkræft – mød andre patienter og pårørende på …

Forside; Grupper; Hudkræft Log ind Opret profil. Menu. Hudkræft. Kan i fortælle mig om jeg skal være bekymret for denne, det har været en skønhedsplet Cancerforum er et online forum, hvor du anonymt og sikkert kan skrive sammen med andre kræftpatienter, pårørende og efterladte og stille spørgsmål om livet med kræft og dele

Fatigue etter kreftbehandling – For PÅRØRENDE (Alt …

Da kan pårørende kanskje bli enda mer egstlige, for de er nok minst like bekymret som deg selv. Senere når du er blitt friskmeldt kommer utfordringene. Høres ut som et forum som det er rart ikke har dukket opp for lenge siden. Min kjære var alvorlig kreftsyk for 7 år siden, med drøssevis av komplikasjoner underveis. Jeg og mamma

Sykemelding ved syke pårørende | Babyverden Forum

Apr 08, 2009 · Jeg fikk det da mamma døde for snart fem år siden.. Da var jeg hos mamma sin lege, som også var min fastlege før jeg flytta.. er mye bekymret, har konsentrasjonsproblemer osv osv osv. Altså pga ting som ofte følger med å ha et familiemedlem som er sykt. og trenges jo ikke på sykehuset sånnsett, det har de jo …

Magesmerter, svekket matlyst og slapp – forum

Jeg har måtte ta meg av faren til barnet mitt i to år nå for han er så ustabil, jeg har vært rådvill, men jeg har snakket med familie terapaut og barnevern pga han er ikke i stand til å ta seg av ungen vår.