Har byttet navn, hva må jeg fikse?

Har byttet navn, hva må jeg fikse? | Alt annet om

På mandag fikk jeg nytt navn! (Byttet før vi gifter oss, så vi kan ha samme navn på bryllupsreisen.) Prøver å huske på a

Så lett bytter du navn | ABC Nyheter

Det å bytte navn er enklere enn noensinne. På Skatteetatens hjemmeside kan du enkelt fylle ut en søknad om navneendring for deg selv eller barn under 18 år du har foreldreansvar for. Både fornavn, mellomnavn og etternavn kan forandres. – Er man under 18 år må imidlertid den eller de som har

Byttet etternavn, hva nå? – Generell debatt – …

Byttet etternavn, hva nå? om endring av etternavn, fikk det godkjent i dag. Det jeg lurer på, det går vel ikke automatisk inn hos andre at jeg har byttet? Jeg trengte ikke å vise at jeg hadde fått nytt navn hos dnb nor forde de får oppdatert navn etter folkeregisteret. MEN du må innom og signere med det nye navnet ditt og

Navnebytte og førerkort – Bil og trafikk Aug 27, 2010
Endring av navn (fornavn) hos Folkeregistret

See more results

Endre etternavn – praktiske følger, konsekvenser ol

1) Må jeg blande inn den personen hvis navn jeg per dags dato har som mitt etternavn? 2) Ca. hvor lang tid pleier det å ta for å få en slik endring fullført? 3) Hva gjør jeg med pass og lignende viktige dokumenter som vitnemål og attester som har mitt nåværende etternavn på seg?

Hva gjør jeg etter jeg har byttet navn? – Ung.no

SVAR: Hei Når du har byttet navn vil det være nødvendig å skaffe nye legitimasjonspapirer som stemmer overens med det nye navnet ditt, dette gjelder skoleid, bankkort, pass, førerkort og lignende. jeg

Har byttet etternavn. Noen frist til endring av sertifikat

Har byttet etternavn da jeg giftet meg. Er det noen frist til å endre navn på bankkort og sertifikat? Usikker på om de kan finne ut at du har byttet navn på noe vispass for voksne er vel gyldig i ti år! Pass må tilsvare med navn på billett hvis du skal reise. Så er du klar over det ihvertfall. Skal du ikke reise med det

Noen som har erfaring med å bytte etternavn? Hva slags

Jeg har lenge vurdert å bytte etternavn av diverse grunner, men har alltid tenkt at det må finnes en annen løsning. eventuelt fikse opp i? Jeg tenker da spesielt på inntak til universitetet. Totalt vil jeg anta at kanskje 30-40% (?) av befolkningen har byttet etternavn i løpet av livet. Alle som driver med inntak og lignende er

Når jeg har endret etternavn, hvor må jeg huske å …

Aug 25, 2010 · Når jeg har endret etternavn, hvor må jeg huske å melde ifra? En tråd i ‘Generelt (addressert reklame) i mitt gamle navn og det er over 2 år siden jeg byttet navn :p mammatilBA08ogK10, 25 Aug 2010 #3. DeUtroligeÅrene Elsker forumet. Takk[:D] Hva det noe mere dere endra på? DeUtroligeÅrene, 25 Aug 2010 #4. x1xPastella …

Opplysningskontoret.com – Har jeg lov til å reparere …

Har jeg egentlig lov til å reparere bilen min selv og finnes det i så fall noen begrensninger? Du har faktisk ikke lov til å fikse bilen for familie og venner som du ikke bor sammen med! Hva skjer om jeg ikke leverer skattemeldingen (selvangivelsen)?

Ønsker du å velge eller bytte navn? | Ung.no

Etter at en har fått byttet navn, går deg da å angre på bytte og når kan en event skifte igjen? Jeg er en student på 19år og lurer på om det er mulig å fjerne etternavnet jeg har nå og bruke mellomnavnet jeg har som mitt nye etternavn. Hva må til for å gjøre dette offisielt? Alle id-er som pass og bankkort må vel også