En kropp er nesten aldri bare en kropp

En kropp er nesten aldri bare en kropp | Fineart.no

En kropp er nesten aldri bare en kropp Menneskets kropp må ha sett lik ut gjennom århundrene, men måten å se den på og tolke den i kunst har vekslet fra epoke til epoke, i den grad at nakenstudiet i seg selv er blitt et tidsspeil.

En kropp til be(sv/gj)ær – Doktor Daniel – Eg er svaret

En kropp til be(sv/gj)ær. januar 26, 2017 januar 26, for jeg vet jo at de som er veldig overvektige og skal gå ned i vekt ikke synes det er så festlig. Selv har jeg aldri hatt et slikt problem. Jeg pleide alltid å være slank, jeg danset mellom størrelsene og prøvde å spise så mye jeg bare klarte, og selv om jeg gjorde dette

Cathrine Nybakke – en kropp i balanse – Home | Facebook

Alt er nemlig ikke bare helt svart-hvitt, det finnes alltid en årsak bak til en persons valg og det finnes alltid en løsning selv når alt føles svart